- 27%

KVKK Kişisel Verilen Korunması Kanunu Eğitimi

(2 Müşteri Yorumu)

875,00 

KVKK Kişisel Verilen Korunması Kanunu Eğitimi Hukukçular, veri bilimcilerin KVKK yı doğru yorumlayarak, veri sorumlularının yükümlülüklerini nasıl, ne şekilde yerine getireceğine yönelik bir donanıma sahip olmaları amaçlanmaktadır. Hemen Ara… +90 542 336 10 07

E-Devlette Sorgulanabilir Sertifika %100 Öğrenme Garantisi Üniversite Onaylı Sertifika En Uygun Fiyat, En Kapsamlı Eğitim

Paylaş:

İNDİRİMLİ FİYATLARDA SON GÜNLER...

HEMEN BAŞVUR!

 KVKK Kişisel Verilen Korunması Kanunu Eğitimi Hukukçular, veri bilimcilerin KVKK yı doğru yorumlayarak, veri sorumlularının yükümlülüklerini nasıl, ne şekilde yerine getireceğine yönelik bir donanıma sahip olmaları amaçlanmaktadır.

Veri sorumlularının uygulama, pratiğe yönelik içeriği ve örnekleri ile zaman kaybı yaratmadan tam donanım ve yetkinlik sağlamayı amaçlıyoruz.

2016 yılında hayatımıza giren Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK), veri sorumlularına getirdiği yükümlülükler ve ilgili kişilere sağladığı haklar ile hem çalışma hayatının hem de sosyal hayatın önemli bir parçası haline geldi. KVKK nın getirdiği yüksek yaptırımlar ise KVKK nın veri sorumluları için getirdiği yükümlülüklerin ayrı bir plan ve sistematik içinde doğru uygulanmasını gerektiriyor. 

 KVKK Kişisel Verilen Korunması Kanunu Eğitimi Sertifika Programına Kimler Katılabilir?

  • Kamu ve Özel Sektörde çalışan İnsan Kaynakları Yöneticileri ve Çalışanları,
  • Bilgi İşlem Merkezi Yöneticileri ve Çalışanları,
  • Hakla İlişkiler Bölüm Yöneticileri ve Çalışanları,
  • Satış, İş Geliştirme ve Pazarlama Bölüm Yöneticileri ve Personelleri,
  • Kişisel Veri Sorumluları,
  • Hukuk Müşavirleri ve Öğrencileri,
  • Avukatlar ve Stajyer Avukatlar
  • Web Geliştiriciler ve Yazılım Geliştiriciler
  • (K.V.K.K) Eğitimi Sertifika Programına Kişisel verilerin korunması konusunda bilinçlenmek isteyen tüm bireyler katılabilmektedir.

Kişisel Verilen Korunması Kanunu KVKK Eğitimi Sertifika Programının Kazanımları

  • Kişisel Verilerin Korunması Kanunu konusunda geniş kapsamlı bilinçlenme sağlar,
  • Kurum ve kuruluşların yasal çerçeveye uyumu için gereken hukuki altyapının oluşmasına katkı sağlar.
  • KVKK daki kavramlar hakkında ulusal ve uluslararası mevzuat ve kararlar hakkında yorum yapma becerisine sahip olacaksınız,
  • KVKK aşamalarında ne yapıldığı ve nasıl yapıldığını öğreneceksiniz,
  • Müvekkilleriniz ve danışanlarınızın işlerinin KVKK ya uygunluğunu ölçme, uygunluğunu nasıl sağlayacağınızı öğrenme ve müvekkillerinizi sorumluluktan kurtarma konusunda yetkinliğe sahip olacaksınız.
  • KVKK da veri sorumluları için getirilen yükümlülükler ve uyum süreci aşamaları hakkında sistematik biçimde bilgi sahibi olacaksınız.
  • Ticari faaliyetlerinizde KVKK ya uygun hareket ederek sizi bekleyen riskler ve yaptırımları konusunda bilgi sahibi olacaksınız.
  • Çalıştığınız departmanda ve yaptığınız işlerde KVKK ya uygun çalışmayı öğrenerek bireysel sorumluluğunuz doğmasının önüne geçeceksiniz.
  • Büyük ceza ve yaptırımlarla karşılaşmadan kişisel veri konusunda geniş bilgi edinerek kişisel gelişiminize büyük bir artı sağlayacaksınız.

 KVKK Kişisel Verilen Korunması Kanunu Eğitimi İçeriği

  • KVKK Temel Kavramlar
  • Kişisel verilerin korunması, silinmesi, yok edilme ve anonim hale getirilme süreci
  • Kişisel verileri koruma kurulu ve çalışma ilkeleri
  • Kişisel veri nedir? Kapsamı
  • VERBİS Kayıt ve Bildirimleri
  • İlgili Kişinin Hakları ve Başvuru Yolları
  • Kişisel Veri İşlemenin İlkeleri ve İstisnaları
  • KVKK Uyum Süreci Sistematiği
  • Kişisel Veri İşleme Envanteri Hazırlama 
  • Kişisel Veri Aydınlatma Metinleri ve Açık Rıza
  • Politikalar ve Web Sitesi Aydınlatma Metinleri
  • Teknik Yükümlülükler
  • Yaptırımlar ve Cezalar

 KVKK Eğitimi Sertifikası İçin YAŞAM BOYU EĞİTİM.

Yaşam Boyu Eğitim Uzaktan Eğitim Sistemi Kullanımı

Kesin kayıt işlemlerini tamamlayan kursiyerlerimize kullanıcı adı ve şifreleri sms ve e-posta yoluyla gönderilecektir.
Kullanıcı adı ve şifre ile İnternet sitemiz üzerinden uzaktan eğitim sistemine giriş yapabilirsiniz.
Eğitim videoları, ders dokümanları ve sınavınız sistemde yüklü bir şekilde olacaktır.
Eğitim süresi boyunca dilediğiniz saatte giriş yapıp dersleri izleyebilirsiniz. 7 gün 24 saat 
Eğitim videolarını tamamladıktan sonra sınava giriş yapabilirsiniz.
Eğitim süresinden en geç 1 gün önce online sınavınızı gerçekleştirip eğitiminizi tamamlamış olmanız gerekmektedir.
Sınavdan başarısız olan kursiyerlerimize ücretsiz olarak tekrar sınava giriş imkanı sunulmaktadır.
Sınav da başarılı olan kursiyerlerin sertifikaları, 1 ay içerisinde adreslerine gönderilmektedir.

Eğitim Saati

60 Saat

Eğitim Süresi

1 Ay

Gönderilecek Sertifika

E-Devlette Sorgulanabilir Devlet Üniversitesi Onaylı Sertifika

Katılım Ön Koşulu

Yok

Sertifika Sınav Soru Sayısı

10

Sertifika Sınav Türü

Çoktan Seçmeli Test

Sertifika Sınav Başarı Puanı

50 Puan – Minimum 5 Doğru

Sertifika Sınav Hakkı

5 Kez

Sınav Uygulama Şekli

Uzaktan Eğitim

Müşteri Derecelendirmeleri
  • 5
    2 puan
  • 5 Yıldız
    100%
    4 Yıldız
    0%
    3 Yıldız
    0%
    2 Yıldız
    0%
    1 Yıldız
    0%
2 inceleme --> KVKK Kişisel Verilen Korunması Kanunu Eğitimi
  • Mustafa akkaya

    Eğitimin fiyatına göre kalitesi çok çok iyiydi. Grup halinde aldık, tek kişi bile pişmanlık yaşamadı. Herşey için teşekkür ederiz

    • Yasam Boyu Eğitim

      Çok teşekkür ederiz güzel ve değerli yorumunuz için Mustafa Bey, başka eğitimlerimizde görüşmek dileğiyle. Sağlıklı günler dileriz…

  • Burak Tırpancı

    Çok araştırdım, sonunda sizden aldım eğitimi çok da memnun kaldım teşekkür ederim emekleriniz için.

    • Yasam Boyu Eğitim

      Rica ederiz Burak Bey 🙂 başka eğitimlerde tekrar buluşmak dileğiyle

Yorum Yap

Yorum Yap

*

code