Akıl ve Zeka Oyunları Formatörlük Eğitimi

Açıklama

AKIL ZEKA OYUNLARI FORMATÖRLÜK EĞİTİMİ

Akıl ve Zeka Oyunları formatörlük eğitimi sertifika programı, üniversiteler iş birliği ile yapılan bir eğitim programıdır. Akıl ve zeka oyunları formatörlük eğitimi sonunda alınacak akıl ve zeka oyunları formatörlük sertifikası ile hem akıl zeka oyunları formatörü eğitmen eğiticisi olacaksınız hem de bu eğitimi uygulama yetkisi almış olacaksınız. Akıl zeka oyunları formatörü olarak MEB’e bağlı kurumlarda, kamu ve özel kurumlarda çalışabilirsiniz. Akıl ve zeka oyunları formatörlük kursu uzaktan eğitim şeklinde yapılan internetin olduğu her yerden katılabileceğiniz programdır. Akıl zeka oyunları formatörlüğü sertifikası devlet üniversitesi onaylı olup ıslak imza ve mühürlü şekilde sizlere ulaştırılmaktadır.

 

Akıl ve Zeka Oyunları Formatörlüğü Eğitimi Nedir ?

Akıl ve zeka oyunları formatörlüğü eğitimi, akıl zeka eğitmeni-uygulayıcısı olacak kişileri eğitebilecek niteliklere ve sertifikaya sahip kişileri yetiştirmektir. Eğitimin sonunda alacağınız sertifika ile ” Eğitmen Eğiticisi ” unvanı alacaksınız.

Akıl ve Zeka Oyunları Formatörlük Eğitmen Eğiticisi Sertifika Programı, MEB’in akıl ve zeka oyunları için, tüm eğitim kademelerindeki okul türlerinde egzersiz açmaya izin vermesi, ortaokullarda ise seçmeli ders olarak okutulmaya başlanması ile bu alanda ciddi bir eğitmen ihtiyacını ortaya çıkmıştır. Birçok özel sektör akıl ve zeka oyunları uygulayıcısı yetiştirmeye çalışmakta ama akıl ve zeka formatörü olmadığı için bu çalışmalar yetersiz kalmaktadır.

Akıl ve Zeka Oyunları Formatörlük Eğitimine Kimler Katılabilir ?

Akıl Zeka Oyunları Formatörlüğü Eğitimi Sertifikasını Kimler Alabilir?. Akıl zeka oyunları formatörlük eğitmen eğiticisi sertifika programına, tüm öğretmenler, eğitimciler ve kendini bu alanda geliştirmek isteyen herkes katılabilir.

Akıl ve Zeka Oyunları Formatörlük Sertifikası Ne İşe Yarar ?

Mesleğin yeterliğini yerine getirenler;

  • Akıl ve zeka oyunları uygulayıcı eğitiminin tüm haklarını ve koşullarına sahip olursunuz.
  • Akıl ve zeka oyunları uygulayıcısı yetiştirme hakkınız olur.
  • Kamu ve Özel kurum ve kuruluşlarda seminerler verebilirsiniz.
  • MEB de eğitimler düzenleyebilirsiniz.

Eğitim İçeriği

Akıl ve Zeka Oyunları Formatörlüğü eğitimi içeriğinden bazı başlıklar;

  • Akıl ve zeka Oyunları ( 75 farklı akıl ve zeka oyunu anlatılacak ve uygulanacaktır.)
  • Eğitim kitapçığı
  • Eğitimci eğitimi
  • Sunum becerileri

Üniversiteler işbirliği ile hazırlanan akıl ve zeka oyunları formatörlüğü eğitimi Video A senkron teknolojisi ile anlaşmalı üniversitenin gözetimiyle gerçekleşmektedir. Üniversitenin iştirakiyle gerçekleşen eğitim sonunda anlaşmalı üniversite tarafından akıl ve zeka oyunları formatörlüğü sertifikası verilmektedir. Akıl ve zeka oyunları formatörlüğü sertifika programı, internet ortamında Video A Senkron teknolojisi ile anlaşmalı üniversiteler tarafından sağlanmaktadır.

Devlet Üniversitesi Onaylı Sertifika

Akıl ve Zeka Oyunları Formatörlük Eğitimi

5,350.00 

5,350.00 

Adet
Sepete Ekle

VAR

VAR

VAR

ÜNİVERSİTE ONAYLI

ÖMÜR BOYU

ÖMÜR BOYU ERİŞİM

X